NL  |  FR  |  EN   

Aanmaken nieuw account (Éénmalige registratie)

Gebruik het onderstaande e-mailformulier om u te registeren voor onze site. Na registratie heeft u direct toegang tot de prijs- en voorraadinformatie van onze producten en kunt u desgewenst gebruik maken van onze online bestelmogelijkheid. Indien u nog geen klantnummer heeft, kan het enkele dagen duren voordat u hierover bericht van ons krijgt.

*) Verplicht veld

Uw gebruikersnaam (uw e-mailadres)

E-mailadres*:

Maak keuze:

U heeft al een klant-/debiteurnummer bij H. Cillekens B.V.

Indien u een bestaande klant bent, geef dan hierboven uw e-mailadres en tevens hieronder uw debiteurnummer in. Indien de combinatie van e-mailadres en debiteurnummer wordt gevonden in onze database, wordt uw account automatisch geactiveerd.

Debiteur nummer*:

Het door u opgegeven debiteurnummer (in combinatie met het door u opgegevens e-mailadres) werd niet gevonden! Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan ondersteuning bij het aanmaken van een account.

U heeft nog geen klantnummer

Indien u (nog) geen klant bent of indien uw gegevens op basis van het door u opgegeven debiteurnummer en e-mailadres niet werden gevonden in het systeem, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.


[ niet ingelogd ]


Home